Allt en fastighetsägare
behöver i ett system

Screenshot av systemets startsida med översiktsgrafer

Det enkla & moderna sättet att förvalta dina fastigheter

DinHyresvärd.se är från grunden byggt för att underlätta det dagliga arbetet för alla som äger eller förvaltar fastigheter.


Utgångspunkten är att så mycket som möjligt ska automatiseras och det som måste göras manuellt ska vara tydligt för den som ska göra det.

FUNKTIONER

Ta klivet in i en digital framtid med snabba, trygga och automatiserade processer.

AUTOMATISK BOKFÖRING

Du sparar tid och pengar genom att systemet alltid har aktuellt bokföringsunderlag och bokföringen uppdateras automatiskt via integration eller via SIE-fil. Fastighetssystemet har bland annat en direkt integration med Fortnox. Rapporterna är branschstandard och kan läsas in av samtliga svenska bokföringsprogram.

FELANMÄLAN

Smidig och enkel hantering av felanmälan, där ni på ett lättöverskådligt sätt kan se och följa ärendet från det att hyresgästen anmäler felet på hyresgästsidorna fram till att felet är åtgärdat. Hyresgästen får automatiskt information om aktuell status via hyresgästsidor och e-post vilket både sparar tid och leder till nöjdare hyresgäster.

MEDDELANDEHANTERING

Att äga och förvalta fastigheter kräver en hel del kommunikation med hyresgästerna, vilket många gånger kan vara både tidskrävande och omständligt. En stor del av kommunikationen i DinHyresvärd sker automatiskt via hyresgästsidorna och e-post. Fastighetssystemet kan även automatiskt skriva ut, kuvertera, frankera och posta brev.

BLANKETTER

När ni använder DinHyresvärd så får ni fri tillgång till bland annat automatiskt ifyllda kontraktsblanketter. Hyresgäster kan skriva ut uppsägningsblanketter från hyresgästsidorna.

DIGITAL BESIKTNING

Besiktningsprotokoll med bilder fylls i på plats med hjälp av telefon eller platta. Resultatet presenteras direkt i systemet utan onödig administration.

E-SIGNERING KONTRAKT

Du sparar tid och pengar genom att systemet alltid har aktuellt bokföringsunderlag och bokföringen uppdateras automatiskt via integration eller via SIE-fil.

AUTOMATISK AVISERING

DinHyresvärd skapar och skickar enkelt dina hyresavier helt automatiskt. Därefter tar systemet hand om alla moment från inbetalningar till bokföring.

HYRESGÄSTSIDOR

Självklart finns det möjlighet för hyresgästerna att logga in och sköta alla ärenden som rör deras boende via hyresgästsidorna. All information som behövs för att komma igång finns på hyresavierna.

Vi har färdiga integrationer till många affärsviktiga system. Här ser ni ett axplock av våra olika samarbetspartners.

Hantera fastigheter med ett klick!

...

Ta full kontroll

Spara tid med ett webbaserat fastighetsystemet. Enkelt och lätt att använda med en tydlig översikt